Even voorstellen

Tessa MolierAlgemeen nieuws

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mij voor te stellen. Per 1 mei ben ik benoemd tot adjunct-directeur op De Ark. Ik werk inmiddels 15 jaar met veel plezier in het primair onderwijs. Zowel als leerkracht als MT-lid heb ik ervaring opgedaan op verschillende scholen binnen Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden (SCOH).
De Ark staat voor degelijk onderwijs met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en speelt daarbij in op individuele onderwijsbehoeften van leerlingen die met plezier naar school gaan. Ik bouw graag mee aan de weg die De Ark is ingeslagen en ga vol enthousiasme aan het werk in mijn nieuwe werkomgeving.
De komende periode staat in het teken van kennismaking. Het leren kennen van de school en de collega’s die daarbij betrokken zijn. Tevens zal ik in de komende periode kennismaken met de kinderen en ouders van De Ark. Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik op school aanwezig.
Ik ben 36 jaar en woon samen met mijn man en 2 kinderen van 7 en 5 jaar in Oegstgeest. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden en daarnaast houd ik van reizen, hardlopen en lezen.
Met vriendelijke groet,
Marieke van Straten