Aanmelden

Wij vinden het fijn als ouders komen kijken op onze school zodat ze een indruk krijgen van de sfeer in de klas, werkwijze, leerkrachten, kinderen en het gebouw.

Kennismaken

Ouders die willen kennismaken met de school, kunnen een individuele afspraak maken met directeur Nicoline Visscher. U krijgt dan een rondleiding door de school en meer achtergrondinformatie over onze aanpak en werkwijze. Dat kan per mail nvisscher@scoh.nl of telefonisch 070 329 29 52 .

Contact
Aanmelden groep 1

Ouders krijgen ongeveer twee maanden voordat hun kind drie jaar wordt, een aanmeldformulier per post thuis gestuurd via de gemeente. Zodra uw kind drie jaar is, kunt u het met dit formulier aanmelden op onze school. Dat kan gedurende het hele jaar. U bent bij ons dus niet gebonden aan een periode van inschrijving. Wij hebben meestal een plek voor uw kind.

Als u zeker bent van uw keuze en onze school bevalt, kunt u het aanmeldformulier invullen en inleveren bij Marga van Vliet van de administratie. Zij kan het formulier met ouders doornemen en helpen invullen, als zij dat fijn vinden.  

Aanmeldformulier
Plaatsing en inschrijving

Meestal ontvangt u binnen twee weken via de mail bericht of uw kind daadwerkelijk op onze school geplaatst kan worden en in welke groep. Als de inschrijving in orde en ondertekend is, bent u zeker van een plek op onze school.

Wennen

Een paar weken voordat uw kleuter vier jaar wordt, neemt de leerkracht contact op voor een kennismakingsgesprek. Dan wordt ook besproken wanneer uw kleuter komt wennen in de klas. Wennen mag gedurende vijf dagdelen voordat uw kleuter echt start op onze school.

Specifieke ondersteuning

Als kinderen specifieke ondersteuning nodig hebben, kan het zijn dat de school tijdens het aanmeldproces vier weken extra nodig heeft om goed te onderzoeken of wij voldoende ondersteuning kunnen bieden. Mocht dat niet het geval zijn, dan helpen wij altijd met het zoeken naar andere school. 

Groep 2 en hoger

Ouders die kinderen willen aanmelden voor groep 2 of hoger, kunnen contact opnemen met Nicoline Visscher, directeur. Dat kan per mail nvisscher@scoh.nl of telefonisch 070 329 29 52.