Image
Image

Christelijke basisschool De Ark in de Haagse wijk Leyenburg is een gezellige buurtschool met een gemengde leerlingenpopulatie. Wij bieden modern, aantrekkelijk en verantwoord onderwijs. We dagen leerlingen uit en motiveren hen, zodat ze betrokken worden bij hun eigen leerproces. Wij werken volgens het principe ‘leren zichtbaar maken. De school telt gemiddeld 400 leerlingen, verdeeld over 15 groepen van 25-30 leerlingen.  

Samenwerking peuterschool

We werken nauw samen met de peuterschool, hebben dezelfde aanpak en peuters en kleuters doen regelmatig samen activiteiten in de school. Peuters zijn daardoor al gewend aan het gebouw, de meesters en juffen en stromen zo gemakkelijk door naar groep 1.

Peuterschool

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden voor de basisschool, zodra het drie jaar is geworden. Met het aanmeldformulier van de school kunt u uw kind direct bij ons aanmelden. Voor de overige mogelijkheden 

Aanmelden basisschool

Kennismaken?

Bent u nieuwsgierig naar onze school en wilt u eens komen kijken? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en rondleiding met onze directeur Nicoline Visscher. Dat kan per mail nvisscher@scoh.nl of telefonisch 070 329 29 52.  

Bel voor een afspraak