Image
Image

Peuters vanaf 2,5 jaar zijn welkom op onze peuterschool. Wij zijn onderdeel van De Ark, een christelijke basisschool voor kinderen van 2-12 jaar. Wij gaan uit van spelend leren. Spelenderwijs leren peuters in speciale themahoeken door onderzoeken en ontdekken. We werken nauw samen met groep 1 en 2 op de basisschool, zodat peuters probleemloos doorstromen naar de basisschool. Ze zijn al gewend aan het gebouw en de juffen en meesters. Praktisch alle peuters gaan door op onze basisschool.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig naar peuterschool De Ark? U bent van harte welkom om langs te komen en de sfeer te proeven. U kunt telefonisch een afspraak maken via 070 359 95 58 of per mail via peuterschooldeark@scoh.nl. 

Bel voor een afspraak

Aanmelden

Ouders kunnen hun peuter online aanmelden voor de peuterschool:

  • Via de website van de SCOH 
  • Ouders die er niet uit komen kunnen ons altijd om hulp vragen.
Aanmelden peuterschool

Doorstroom basisschool

De meeste peuters stromen door naar basisschool De Ark. Peuter- en basisschool werken nauw samen, hebben dezelfde aanpak en peuters en kleuters doen regelmatig samen activiteiten in de school. Peuters zijn daardoor al gewend aan het gebouw, de meesters en juffen en stromen zo gemakkelijk door naar groep 1.

Basisschool